Više od 300 prisutnih na predavanju dr Isaka Adižesa

Više od 300 prisutnih na predavanju dr Isaka Adižesa

2

Renomirani stručnjak iz oblasti organizacije i menadžmenta, dr Isak Adižes, održao je predavanje koje je privuklo više od 300 posjetilaca, uključujući predstavnike poslovne zajednice, profesore i studente.

Predavanje je bilo posvećeno temi Formula uspjeha za preduzeća ili države.

Predavanje ovog počasnog doktora nauka, organizovano je povodom obilježavanja pola vijeka od osnivanja Univerziteta Crne Gore. Naučni i pedagoški rad dr Isaka Adižesa tokom vše od pet decenija, dao je izuzetan doprinos razvoju teorije i prakse nauke o organizaciji i nauke o menadžmentu, a njegove knjige Upravljanje životnim ciklusima preduzeća, Upravljanje promjenama, Težnja ka top formi i Stilovi dobrog i lošeg upravljanja, prevedene su na čak 22 jezika.

 

Organizacija događaja povjerena je Ekonomskom fakultetu i Crnogorskom udruženju poslodavaca, a prisutnima su se obratili prodekanica Ekonomskog fakulteta, docentica dr Tamara Backović, i predsjednik Upravnog odbora CUP-a, gospodin Jovan Lekić.

 

Tom prilikom su iz najrespektabilnijeg poslodavačkog udruženja poslate važne poruke o značaju preduzetničkog uspjeha kao mjere funkcionisanja jednog društva. Važnost promjena, napredak u edukaciji i konstantno usavršavanje mladih kadrova je prvi korak ka boljem društvu u kom je sve moguće – poručeno je ispred Crnogorskog udruženja poslodavaca.

Podijelite ovu objavu: