Prvi dan konferencije ispraćen inspirativnim predavanjima i dinamičnom diskusijom

Prvi dan konferencije ispraćen inspirativnim predavanjima i dinamičnom diskusijom

2

Juče je održana najprestižnija preduzetnička konferencija koja je okupila vodeće poslovne lidere iz različitih industrija i zemalja.

Ovaj događaj je bio prilika da učesnici kroz panel diskusije i predavanja dobiju uvid u proces preduzetničkog napredovanja od prvih koraka do uspjeha, kao i u saznanja o trendovima i izazovima koji oblikuju savremeno poslovanje.

Prvi dan dvodnevne agende obilježilo je uvodno predavanje jednog od sponzora – Docloop-a, koji su istakli inovativne elektronske servise kao budućnost poslovanja i ekologije. Govoreći o svojm DMS servisima, e-fakturama, ERP platformama i elektronskom skladištenju dokumenata, naglašeno je kako ovi alati ne samo da štede prostor, već doprinose i očuvanju životne sredine, usklađivanju sa EU standardima i modernizaciji poslovanja.

Publika je sa oduševljenjem pratila predavanje osnivača Ja Preduzetnik inicijative i preduzetnika – Đorđa Petrovića o porodičnom ustavu i njegovoj primjeni u crnogorskom poslovnom svijetu. Tema je motivisala mnoga pitanja publike, a obuhvaćeno je sve – od interne strukture porodičnih preduzeća do nasljednih koraka i organizacije menadžmenta, uz detaljnije pojašnjenje tabu teme predbračnih ugovora.

Nakon toga je uslijedio panel o inovativnosti, na kom su učestvovali eminentni stručnjaci poput Darka Budeča i Dubravke Bjekić, uz moderatora Vanju Kljajević. Diskusija je istakla tokove inovacija i revolucionarne prakse u savremenom poslovanju, pružajući učesnicima posljednje biznis informacije.

Dan je zaokružen intervjuom sa Dejanom Kekovićem, osnivačem više kompanija i istaknutim investitorom, čime je obilježen uspješan početak najveće preduzetničke konferencije u Podgorici.

Podijelite ovu objavu: